A lapacho erősíti az immunrendszert és elpusztítja a kórokozókat

Számos forrás arról számol be, hogy a lapacho hatékonyan gyógyítja a rákot és más gyógyíthatatlannak hitt betegségeket. Sőt a Globe folyóirat egyik régebbi számában arról írnak, hogy a lapacho erős antivirális hatása révén képes felvértezni a szervezetet az olyan agresszív vírusokkal szemben, mint az AIDS-et okozó HIV. Habár a kutatási eredmények jó eredménnyel kecsegtetnek, további vizsgálatok szükségesek. Ami biztos: a lapacho fogyasztása erősíti a szervezet védekezőképességét, megerősíti az immunrendszert, amely így jobban meg tudja védeni a testet a baktériumoktól és vírusoktól.

Lapacho Tea braziliából

Brazil kormányzati kutatók kimutatták, hogy a lapachoban olyan kémiai anyagok vannak, amelyek anti-tumor hatást képesek kifejteni. Dr. Paulo Martin szerint a lapachoban megtalálható úgynevezett quechua összetevő erőteljes természetes antibiotikum és vírusölő hatású. A brazil kormány megrendelésére folytatott vizsgálat másik szakértője, az amerikai Illinois Egyetem kutatója, Dr. Norman Farnsworth szerint a lapacho olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a rák gyógyításában kulcsszerepet játszhatnak a nem túl távoli jövőben. A lapacho ráadásul általános fájdalomcsillapító hatással bír, így a súlyos betegek számára igazi áldást jelent. A kutatók három napon keresztül napi négy, majd napi két-három csésze lapacho tea fogyasztását javasolják. Mellékhatásai gyakorlatilag nem tapasztalhatók, leszámítva az igen ritkán előforduló hányingert a kúra elején. Ez a kellemetlenség a lapacho tisztító hatásából ered, és amint a lapacho teának köszönhetően a mérgek kiürülnek a szervezetből, el is múlik.

Nagyobb mértékű javulás mutatkozott rákos betegek esetében, akik a hagyományos gyógyszeres kezelésben is részesültek, emellett pedig lapacho teát ittak. A kutatók szerint a lapacho fogyasztása ajánlott a rákban szenvedőknek, általános állapotuk javítására, és a gyógyszeres kezelés hatékonyságának növelésére. Ráadásul számos esetben a lapacho a kemoterápia eredményességének javítása mellett annak kellemetlen mellékhatásait minimálisra csökkentette, így a betegek egészségi állapota és közérzete is jelentősen javult.

Lapacho tea vásárlás

Ukko tea Női teakeverék80g

-8% Ukko tea Női teakeverék 80g

Az UKKO Női Tea hat féle gyógynövény különleges keveréke, természetes megoldást nyújt a menstruációs panaszok és a menstruációs zavarok ellen. 

Ár: 3490 Ft
3790 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!